Nå gir vi forkjøpsrett til OBOS sine medlemmer

Fra og med 15.03.22 har vi i Solon innført forkjøpsrett for OBOS-medlemmer på våre prosjekter, og dette er intet unntak.

Fra og med 15.03.22 har vi i Solon innført forkjøpsrett for OBOS-medlemmer på våre prosjekter, og dette er intet unntak.

Hvert salgstrinn vil ha en egen runde med mulighet for å melde inn forkjøpsrett, og håndteringen av dette gjøres på lik linje som med OBOS sine prosjekter – via deres hjemmeside.

Nå setter vi i gang salget av 24 nye enheter i trinn 5, og dette blir det første trinnet der OBOS-medlemmer får en forkjøpsrett ved salgsstart. Les mer her om hvordan salgsprosessen til Solon fungerer, eller les mer om forkjøpsrett på obos.no.

Meld forkjøpsrett på obos.no her.

Det er selvsagt også fullt mulig å kjøpe en bolig i dette prosjektet uten OBOS-medlemskap. Da følger en normal prosedyre med våre meglere, og melder deg opp som interessent eller legger inn bud til megler via vår boligvelger her.

Om en er OBOS-medlem og ønsker å benytte seg av forkjøpsretten når vi legger ut nye enheter for salg, må det meldes inn i et eget skjema på nettsiden til OBOS innen 29. mars kl. 09:00, i tillegg til ordinært kjøpetilbud til megler innen salgsstart 29.mars kl 12:00.

Ønsker du å lese mer om hvordan salgsstarten foregår? Les vår informasjonsside om salgsprosessen her

Klikk her for å melde forkjøpsrett – frist 29.03.22 Kl 09.00