En hjelpende hånd til deg med for lav egenkapital

Nylansering denne høsten

Nå lanserer vi en helt unik boligfinansiering kalt BoligDriv. Dette er et produkt for deg med lav egenkapital, men som samtidig kan vise til en bra inntekt.

De fleste av oss kjøper bolig en eller flere ganger i løpet av livet. Og for noen er boligmarkedet mer utfordrende enn for andre. Mens enkelte er heldige og får hjelp av foreldre til å kjøpe sin første bolig, har andre langt dårligere utgangspunkt. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det nok alltid være.

Folk stiller altså svært ulikt når det kommer til oppsparte midler. Eller egenkapital, som vi også kaller det. Dette har vi i Solon Eiendom og boligprosjektet Dyst nå gjort noe med. 

Dyst trinn6 Solon 2362 06 SOL e 05 Rooftop R04 small

En løsning der vi er mer opptatt av spareevne enn sparekonto for å oppfylle boligdrømmen.

Dette er BoligDriv

Nå lanserer vi nemlig en helt unik boligfinansiering kalt BoligDriv. Dette er et produkt for deg med lav egenkapital, men god inntekt. Der vi er mer opptatt av spareevne enn sparekonto for å oppfylle boligdrømmen. Gå til BN Bank sin søknadsside her.

For vi vet at det ikke er alle som har rukket å bygge opp den nødvendige egenkapitalen som bankene krever. Med BoligDriv får du derfor muligheten til å kjøpe boligen i dag, og heller spare penger underveis.

Få en vurdering av BN Bank

Hver mulig boligkjøper vil få en individuell vurdering av en dedikert rådgiver i BN Bank. Sammen ser man på ønsket bolig i boligprosjektet Dyst, forventet prisvekst på boligen, inntekt, spareevne og egenkapital.

Et regneeksempel med effektiv rente på 5,86% og lån på 4 millioner over 30 år, så vil kostnaden være kr. 4.367.967,- og totalt kr. 8.367.967,-.

Høres dette ut som noe for deg, eller ønsker du å søke for å se om du oppfyller kravene? 

Gå til BN Bank sin søknadsside her

  • Dyst trinn6 Solon2362 06 SOL e 04 Street R03 small
  • Dyst trinn6 Solon2362 06 SOL e 03 Court R05 small
  • Dyst trinn6 Solon 2362 06 SOL e 02 Entrances R04 small
  • Dyst trinn6 Solon 2362 06 SOL e 05 Rooftop R04 small