Senker kravet om forskudd ned til 100.000,-

I en begrenset periode har vi redusert forskuddskravet fra 10 prosent til kun 100.000 kr ved kjøp av ny bolig på Dyst. Les om fordelene du får, og hvordan du går frem for å benytte deg av tilbudet.

Flotte rekkehus og atriumshus under bygging

Det er få rekkehusprosjekter som bygges i Ås med samme bokvalitet og særpreg som dette. Solon Eiendom og A-LAB arkitekter har slått hodene sammen for å skape et helt unikt boligfelt som gir beboerne et solid hjem i trygge rammer, hvor en både kan nyte privatliv samt et godt fellesskap mellom husene.

Dyst er under bygging, og de første husene står klare for innflytting allerede før jul i år.

Reduksjon på forskudd i en begrenset periode!

I det usikre markedet vi nå står i, ser vi at flere som vurderer å kjøpe ny bolig kan ha utfordringer med å betjene nåværende boliglån i tillegg til å fremskaffe 10 % forskudd til kjøp av ny bolig.

Solon ønsker at flest mulig får boligdrømmen i Ås oppfylt, og reduserer derfor kravet om forskudd til kun 100.000 kr i en begrenset periode, også i forbindelse med salgstrinn 6 som lanseres nå. Tilbudet gjelder ikke eksisterende kjøpere.

Dette betyr at du som kjøper reduserer innskuddet ved kjøp med opp mot 90 %, samtidig som du har god tid til å planlegge og forberede salg av nåværende bolig.

Flere igjen av de populære husene

Dyst har flere boligtyper og størrelser, med hus fra 74 til 185 kvm BRA, med priser fra 5 450 000,-.

Leverer du kjøpetilbud nå, vil du kun måtte betale 100.000,-, og resten av kjøpesum og omkostninger ved overtagelse. Se vår boligvelger for alle ledige enheter.

Privat visning når det passer deg

På Dyst har vi allerede ferdigstilt to hus som er tilgjengelig for visning. Våre meglere tar gjerne en privat omvisning både inne og ute på tomten, når det måtte passe deg.

Her kan du se ulike materialer, planløsninger og ikke minst se modellen av hele boligfeltet samlet. Meld interesse her, eller ta direkte kontakt med Trygve i Sem & Johnsen.