Dyst i Ås feirer milepæl: Over 100 boliger solgt!

Over 100 boliger solgt!

Så langt i 2024 har vi allerede solgt 4 boliger, og med det markerer Boligprosjektet Dyst i Ås en betydningsfull milepæl med over 100 solgte boliger og 50 enheter overlevert av totalt 138. De første boligene ble overlevert til sine nye eiere i november i fjor, og allerede har flere småbarnsfamilier flyttet inn i det nye nabolaget. De første beboerne har gitt positive tilbakemeldinger, noe som tydelig viser at Dyst-prosjektet ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til sine beboere.

Bli en del av nabolaget

Vi har innflyttingsklare boliger med spennende arkitektur og mulighet for fleksibel overtagelse. Boligene varierer i størrelse fra 75 til 185 kvadratmeter med fast pris fra kr 5 450 000. Her finner du en bolig som passer dine og familiens behov. Utforsk våre boliger og bli en del av det fine nabolaget.Bilfritt nabolag med kort avstand til sentrum

Et underjordisk parkeringsanlegg sikrer et bilfritt og trygt oppvekstparadis, mens planlagte fellesarealer, inkludert treningsrom, yogarom og skismørebod, understreker viktigheten av et aktivt og inkluderende fellesskap. Follobanen tar deg fra Ås stasjon til Oslo S på kun 19 minutter.

Fremtidige planer og ferdigstillelse

De gjenværende boligene forventes å stå klare innen desember, og prosjektet går dermed inn i en spennende fase med fullføring og økt beboersammensetning. Med et bredt utvalg av boliger og et attraktivt bomiljø, ser Dyst-prosjektet ut til å være et ettertraktet valg for både lokale innbyggere og tilflyttere til Ås-området. Dyst representerer ikke bare et sted å bo, men et levende og pulserende nabolag hvor fellesskapet står i fokus.

Har du spørsmål eller ønsker å avtale en visning, ta gjerne kontakt med megler.