20 boliger solgt i trinn 1

Det er på kort tid solgt 20 av 30 boliger i første salgstrinn og vi jobber i skrivende stund med tegninger og salgsdokumenter for andre salgstrinn.

Det er på kort tid solgt 20 av 30 boliger i første salgstrinn og vi jobber i skrivende stund med tegninger og salgsdokumenter for andre salgstrinn. Mer informasjon vil bli lagt ut på denne siden så snart dette er klart. Vi styrer mot forhåndsvisninger og salgsstart i perioden 17. januar til 19. januar.

Vi har uavhengig av dette fortsatt 10 flotte boliger for salg i første trinn, og inviterer til årets første salgsvisning:
Søndag 10. januar kl. 11:00-12:00 **

Det er faste priser og salg foregår etter prinsippet om først til mølla.

** Du finner vårt flotte visningssenter like ved utbyggingstomten. Adkomst med bil: Fra Ås sentrum tar du inn Hogstvetveien (forbi Ås vgs). Følg Hogstvetveien sydover og etter ca. 1,3 km tar du til venstre inn på Grunnfjellsveien. Følg veien oppover, og etter ca. 600 meter vil du være fremme ved visningssenteret. Du kan også søke på «Eldor» i Google maps. Første treff vil da være Eldor bussholdeplass, som er like ved prosjektet og visningssenteret.